2008. március 12. 15:59

Önálló internetes híroldalt indított szerdán az RTL Klub.

A portál a csatorna hír- és háttérműsorainak információit dolgozza fel, egyik újítása pedig az, hogy a felhasználó saját maga állíthatja össze híradóját a lejátszási lista segítségével.

Így a felhasználó azzal kezdheti a saját híradójának megtekintését, ami a leginkább érdekli. Itt érhetőek el ugyanis a hírműsor teljes adásai is - tartalmazza a kereskedelmi tv honlapjának közleménye.

A tájékoztatás szerint a nézők mostantól nem csak e-mailben és telefonon tájékoztathatják a szerkesztőséget a szerintük fontos információkról, az oldalon lehetőségük van ugyanis arra, hogy saját - legfeljebb 100 megabyte méretű - videóikat elküldjék a szerkesztőségnek.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.