1p

Önálló internetes híroldalt indított szerdán az RTL Klub.

A portál a csatorna hír- és háttérműsorainak információit dolgozza fel, egyik újítása pedig az, hogy a felhasználó saját maga állíthatja össze híradóját a lejátszási lista segítségével.

Így a felhasználó azzal kezdheti a saját híradójának megtekintését, ami a leginkább érdekli. Itt érhetőek el ugyanis a hírműsor teljes adásai is - tartalmazza a kereskedelmi tv honlapjának közleménye.

A tájékoztatás szerint a nézők mostantól nem csak e-mailben és telefonon tájékoztathatják a szerkesztőséget a szerintük fontos információkról, az oldalon lehetőségük van ugyanis arra, hogy saját - legfeljebb 100 megabyte méretű - videóikat elküldjék a szerkesztőségnek.

MTI/Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!