TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A lapértesüléseknek megfelelően hétfőn bejelentette a Hewlett-Packard a cég szétválását - számolt be a Bloomberg.

A Bloomberg cikke szerint a versenyképesség megőrzése érdekében szétválik a HP. Az egyik utódvállalat, a Hewlett-Packard Enterprise a vállalati hardverekkel, szoftverekkel és szolgáltatásokkal foglalkozik majd, vezérigazgatója Meg Whitman lesz. A másik cég, a HP Inc. a PC- és nyomtatógyártó részleget öleli fel Dion Weisler igazgatósága alatt.

A szétválás ötlete még a korábbi vezető, Leo Apotheker ideje alatt felmerült, ám akkor még csak a PC-gyártás leválasztását tervezte, melyből végül semmi sem lett.

Kapcsolódó:
Ketté válhat a HP?

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.