TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A Wallis Ingatlan holnap hivatalosan megnyitja első kiskereskedelmi ingatlanos beruházásának eredményeképpen az egri Agria Parkot, írja a Világgazdaság.

Észak-Magyarországnak ezen a részén évek óta nem volt jelentős fejlesztés, a tízmilliárd forintért felépült új szórakoztató-, szolgáltató és bevásárlóközpont vélhetően gyökeresen átalakítja a város és vonzáskörzete piacát, valamint az üzletmenet átgondolására kényszeríti a helyi és a környékbeli boltok tulajdonosait, az érintett szolgáltatókat.

A beruházó képviselői viszont úgy gondolják, hogy a fejlesztés nem lesz hatással a kis üzletekre. „A történelmi városok központjában mindig is megmaradnak és sikeresek a hagyományos boltok, mindezek mellett pedig egy ekkora méretű városban a XXI. században magától értetődő egy modern bevásárlóközpont léte is” – fűzték hozzá.

Az új komplexumban három szinten összesen 22 ezer négyzetméter bérbe adható terület van, amely közel 19 ezer négyzetméter üzlethelyiségnek, 1600 négyzetméter irodának és 1400 négyzetméter raktárnak ad otthont. A bevásárlóközpont üzleteiben és szolgáltatóegységeiben várhatóan csaknem 800 ember fog dolgozni, jelentős hányaduk helyi munkaerő lesz – mondta Noah M. Steinberg elnök-vezérigazgató.

A Wallis Ingatlan csoporthoz tartozó Market Építő generálkivitelezésével lezajlott projektet a tulajdonosi tőke mellett az Euro Hypo Bank hiteléből finanszírozzák. A bérbeadást a Cushman & Wakefield végzi, számol be a Világgazdaság.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.