2010. július 2. 13:24

Horváth Pétert nevezte ki a Magyar Energia Hivatal elnökének Orbán Viktor miniszterelnök - derül ki a Magyar Közlöny 111. számából.

A miniszterelnök az új elnök kinevezése előtt hozott határozatában megállapította, hogy Matos Zoltánnak, a Magyar Energia Hivatal korábbi vezetőjének megbízatása lemondása miatt megszűnt.

A most kinevetett szakember az energetikusokat képző moszkvai Gubkin Egyetemen végzett, majd a Mol elődjénél, az OKGT-nél dolgozott, többek között a szolnoki kőolajkutatás területén. Horváth Péter jelenleg a Mol számos külföldi olaj- és gázkitermelő munkálataihoz szükséges berendezések beszerzéseit irányította.

Érdekesség, hogy a Mol ezzel kvázi cserélt a MEH-hel, hiszen az olajipari vállalatnál folytatja pályafutását a hivatal korábbi elnöke Matos Zoltán.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak.

Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.