2008. február 13. 16:59

Meghosszabbított nyitva tartással várják a kijelölt posták az adózókat és az oktatási intézményekbe jelentkezőket február 15-én a várható forgalomnövekedés miatt - közölte a Magyar Posta Zrt. szerdán az MTI-vel.

Az egyéni vállalkozóknak és az áfa-fizetésre kötelezetteknek február 15-ig kell benyújtaniuk adóbevallásukat, továbbá pénteken éjfélig lehet jelentkezni a felsőoktatási intézményekbe, a középiskolákba és a szakiskolákba.

A megyeszékhelyeken legalább egy posta 20 óráig várja az ügyfeleket. A fővárosban a XII. kerületi Krisztina körúti postán este tízig adhatják fel a nyomtatványokat az adózók és az oktatási intézményekbe jelentkezők.

Ennél is tovább tart nyitva Budapesten a Nyugati pályaudvar melletti 62-es, a Keleti pályaudvar szomszédságában lévő 72-es posta, ahol éjfélig várják a jelentkezési lapokat és az adóbevallásokat. A fővárosi Fogarasi úti Tesco bevásárlóközpontban található posta ezen a napon is non-stop nyitva tartással várja az ügyfeleket.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.