TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A Telnet Magyarország Rt. a hazai internetes cégek közül elsőként megszerezte az ISO 9001 szerinti minőségügyi rendszertanúsítványt.

A Telnet Magyarország Rt. a hazai internetes cégek közül elsőként, 2000. november 8-án
megszerezte az ISO 9001 szerinti minőségügyi rendszertanúsítványt. A független tanúsító cég a TÜV
Austria volt, és a tanúsítvány kiterjed a cég minden tevékenységi körére, így a
hozzáférés-szolgáltatásra, a tartalomszolgáltatásra, a webes fejlesztésekre, az on-line marketingre,
illetve a rendszeradminisztrációra és biztonságtechnikára is.
A TÜV Austria szakemberei által végzett átfogó vizsgálat megállapította, hogy a Telnet Magyarország Rt.-nél azok a munkafolyamatok, melyek hatással vannak az ügyfeleknek nyújtott szolgáltatások minőségére, dokumentált és átlátható módon működnek, és a legmagasabb minőség elve a vállalat minden részlegénél minden pillanatban a
legmagasabb prioritással érvényesül.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.