<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Erre az évre - a korábbi ígéretek ellenére - már nem számol tematikus csatorna indításával a Magyar Televízió (MTV) - közölte az MTI érdeklődésére a közszolgálati médium sajtóosztálya.

"Idén az MTV tervei szerint az m1 és az m2 televíziós csatorna szolgáltat műsort" - közölték, jelezve, hogy internetes oldalukon keresztül továbbra is nézhető az élő adás, saját gyártású, jogtiszta produkcióik pedig később is letölthetőek onnan.

A 2004. március 5-én elnökké választott Rudi Zoltán pályázatában - az akkor megjelent sajtóhírek szerint - még négy tematikus adó (közéleti és hír-, kulturális, film-, valamint sportcsatorna) terve szerepelt.

Tavaly március végén az elnök arról beszélt, elállt a sporttévé tervétől, a másik három elindításáról azonban már folynak a tárgyalások; akkor úgy nyilatkozott: egy éven belül debütálhat első tematikus csatornájuk. A médiahatóság által 2005 nyarán m3 néven regisztrált, de el nem indított közéleti adót bő egy évvel később törölte nyilvántartásából a médiahatóság.

Az ORTT a rádiózásról és televíziózásról szóló törvény azon passzusa alapján tette ezt, amely szerint törölni kell a nyilvántartásból azt a vezetékes vagy műholdas műsorszolgáltatót, amely tizenkét hónapon belül legfeljebb összesen hatvan napon át folytatta műsora elosztását.

MTI/Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.