TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2008. augusztus 5. 04:44

Rupert Murdoch amerikai milliárdos azt tervezi, hogy News Corp. vállalatán keresztül a következő évben 100 millió dolláros befektetéssel hat regionális televíziócsatornát indít Indiában.

A csatornák hat nyelven sugározzák majd az adást, s a Star márkanév alatt fognak futni. A bővítési tervek megerősítik Murdoch elkötelezettségét a világ egyik leggyorsabban növekvő médiapiaca iránt, számol be a BBC News.

A Star hálózattal a News Corp. már jelen van Kínában is, azonban elemzők úgy vélik, India nyitottabb médiaszektora nagyobb lehetőségeket kínál a vállalatnak.

Murdoch azt is bejelentette, hogy meg fogja duplázni a Dow Jones Newswires létszámát, melyet tavaly vásárolt meg a Wall Street Journallal egyetemben. A milliárdos tulajdonában van továbbá a MySpace és a Twentieth Century Fox is.

Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.