1p

Rupert Murdoch amerikai milliárdos azt tervezi, hogy News Corp. vállalatán keresztül a következő évben 100 millió dolláros befektetéssel hat regionális televíziócsatornát indít Indiában.

A csatornák hat nyelven sugározzák majd az adást, s a Star márkanév alatt fognak futni. A bővítési tervek megerősítik Murdoch elkötelezettségét a világ egyik leggyorsabban növekvő médiapiaca iránt, számol be a BBC News.

A Star hálózattal a News Corp. már jelen van Kínában is, azonban elemzők úgy vélik, India nyitottabb médiaszektora nagyobb lehetőségeket kínál a vállalatnak.

Murdoch azt is bejelentette, hogy meg fogja duplázni a Dow Jones Newswires létszámát, melyet tavaly vásárolt meg a Wall Street Journallal egyetemben. A milliárdos tulajdonában van továbbá a MySpace és a Twentieth Century Fox is.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!