TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2009. szeptember 18. 14:16

A Lukoil Holdings, a legnagyobb független orosz olajtermelő, tárgyalásokat folytat kitermelő cégek megvásárlásáról Oroszországban és külföldön - jelentette be a cég vezetője.

Vagit Alekperov, a Lukoil vezérigazgatója pénteken azt mondta, hogy az olajfinomítás területén megoldódtak a gondok, most termelő egységek vásárlásáról folytat tárgyalásokat a vállalat.

A Lukoil vezetője azzal számol, hogy idén két százalékkal több kőolajat termelnek ki tavalyhoz képest. Vagit Alekperov rámutatott arra is, hogy a Lukoil a következő években növeli gáztermelését Üzbegisztánban, Szaúd-Arábiában és a szibériai Tyumenben.

MTI 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.