1p

Merre tovább, Magyarország? Hogyan éltünk idén, és hogyan fogunk jövőre?

Különleges, évzáró online Klasszis Klub
Petschnig Mária Zita közgazdásszal és Kéri László politológussal
- vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. december 14. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Instant kávét dobna piacra a világ egyik legismertebb kávézó-hálózata, a Starbucks, szivárgott ki egy cégen belüli levélből.

A seattle-i központú vállalat egy alkalmazottaknak küldött memójában Vivek Varma, a Starbucks közkapcsolati alelnöke azt írta, hogy az instant kávé várhatóan február 18-tól érhető el a kávézókban.

Az alelnök leveléből kiderül, hogy nem hagyományos instant kávét dobnak a piacra. „A Starbucks közel húsz éve dolgozik a projekten, hogy a megszokott ízvilágot adjuk vissza instant formában” – írja Varma.

A memó szerint a vállalat jövő héten New Yorkban és egyéb városokban tart rendezvényeket, hogy a nagyközönség is megismerje az új instant terméket, számol be a Triangle Business Journal.

Mint arról az mfor.hu korábban beszámolt, az amerikai cég a rossz gazdasági körülmények elhalasztotta budapesti üzletének megnyitását.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!