2012. január 19. 22:25

A várt számokat hozta az Intel a negyedik negyedévben.

Nem tudta túlteljesíteni a várakozásokat a világ legnagyobb chipgyártója a negyedik negyedévben, melynek hátterében több tényező is áll. Egyrészt a gyártásban voltak problémák, mivel a thaiföldi gyáregységben nem a tervek szerint tudtak termelni az árvíz miatt. Ugyanakkor a fogyasztói oldalon sem volt minden rendben, akiknek nincs szükségük nagy teljesítményű gépre, azok közül egyre többen vásárolnak iPad-eket (illetve hasonló kategóriába tartozó eszközöket), ami keresleti oldalról jelent kihívást az Intel számára.
A cég nyeresége részvényenként 64 cent lett, ami meghaladja az egy évvel korábbi 56 centes szintet, és minimálisan az elemzői konszenzus felett van, melynek átlaga a FactSet Research szerint 61 cent volt. A bevételek is hasonló képet mutattak: 13,9 milliárd dollár értékű forgalmat bonyolítottak, az elemzők pedig 13,7 milliárdot vártak.
 
mfor.hu 

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.