2001. február 3. 11:00

Az elektronikus kereskedelem fejlődése gyorsul, mert ez a piaci igény. S míg az Egyesült Államokban az internethez kapcsolódó üzlet lendülete letörni látszik, Európában fellendülőben, így az elektronikus kereskedelem az "öreg kontinens" megelőzheti az USA-t.

Ezt a véleményt Michael Dell, a nevét viselő egyik vezető amerikai számítógépgyártó és információtechnológia cég alapítója és vezetője fejtette ki. A Dell Computers eladásainak már több mint felét az elektronikus kereskedés révén végzi.

A cégfőnök nem aggódik amiatt, hogy az internetes szolgáltatások egyre nagyobb teret nyernek a mobil telefóniában, és hogy a mobil versenytárs lesz. Szerinte még a személyi számítógépeknél is tág lehetősége van az internetes fejlesztéseknek, így a gyorsaság terén - mondta. Véleménye szerint a kisméretű adatok továbbításában szerepük lehet a mobiloknak, de , de a nagy terjedelmű információk továbbításában a PC marad leghatékonyabb eszköz.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.