2001. február 3. 11:00

Az elektronikus kereskedelem fejlődése gyorsul, mert ez a piaci igény. S míg az Egyesült Államokban az internethez kapcsolódó üzlet lendülete letörni látszik, Európában fellendülőben, így az elektronikus kereskedelem az "öreg kontinens" megelőzheti az USA-t.

Ezt a véleményt Michael Dell, a nevét viselő egyik vezető amerikai számítógépgyártó és információtechnológia cég alapítója és vezetője fejtette ki. A Dell Computers eladásainak már több mint felét az elektronikus kereskedés révén végzi.

A cégfőnök nem aggódik amiatt, hogy az internetes szolgáltatások egyre nagyobb teret nyernek a mobil telefóniában, és hogy a mobil versenytárs lesz. Szerinte még a személyi számítógépeknél is tág lehetősége van az internetes fejlesztéseknek, így a gyorsaság terén - mondta. Véleménye szerint a kisméretű adatok továbbításában szerepük lehet a mobiloknak, de , de a nagy terjedelmű információk továbbításában a PC marad leghatékonyabb eszköz.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.