2001. február 3. 11:00

Az elektronikus kereskedelem fejlődése gyorsul, mert ez a piaci igény. S míg az Egyesült Államokban az internethez kapcsolódó üzlet lendülete letörni látszik, Európában fellendülőben, így az elektronikus kereskedelem az "öreg kontinens" megelőzheti az USA-t.

Ezt a véleményt Michael Dell, a nevét viselő egyik vezető amerikai számítógépgyártó és információtechnológia cég alapítója és vezetője fejtette ki. A Dell Computers eladásainak már több mint felét az elektronikus kereskedés révén végzi.

A cégfőnök nem aggódik amiatt, hogy az internetes szolgáltatások egyre nagyobb teret nyernek a mobil telefóniában, és hogy a mobil versenytárs lesz. Szerinte még a személyi számítógépeknél is tág lehetősége van az internetes fejlesztéseknek, így a gyorsaság terén - mondta. Véleménye szerint a kisméretű adatok továbbításában szerepük lehet a mobiloknak, de , de a nagy terjedelmű információk továbbításában a PC marad leghatékonyabb eszköz.

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!