TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Tizennégy internet-szolgáltató, illetve internetes cég tiltakozását fejezte ki hétfőn Körmendy-Ékes Judit, az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) elnökének múlt heti nyilatkozata miatt.

Tizennégy internet-szolgáltató, illetve internetes cég tiltakozását fejezte ki hétfőn Körmendy-Ékes Judit, az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) elnökének múlt heti nyilatkozata miatt.

Az ORTT elnöke a múlt héten egy napilapnak nyilatkozva az internet szabályozásáról alkotott véleményét kifejtve úgy fogalmazott, hogy "az új média szinte egyáltalán nem kínál még valóban újszerű tartalmat és igazán hasznos információkból is keveset szolgáltat, az emberek többsége csupán pornóképek nézegetésére használja".
“Mi, akik a világhálóban, mint médiában rejlő lehetőséget kihasználva tartalomfejlesztéssel, szolgáltatással, vagy ezek nélkülözhetetlen technikai hátterének biztosításával foglalkozunk, nem hisszük, hogy egy kisebbség részét alkotnánk” - fogalmaznak a tiltakozók.

Az internetes cégek vezetői nem hiszik, hogy valamennyiük munkáját egyetlen nyilatkozatában, szempontjainak megnevezése, s általában indoklás nélkül minőségi kritikával illetheti a műsorszolgáltatási elvek felügyeletére hivatott testület elnöknője.

Amennyiben bárki úgy érzi, hogy az interneten található tartalom minősége és hasznossága elmarad más technikai háttéren nyugvó médiumtól, ha úgy érzi, hogy a kormányzati, kulturális, közösségi adatszolgáltatás nem felel meg a hazai médiaszabályozásnak, akkor állunk elébe egy szakmai alapokon nyugvó megmérettetésnek.

E nélkül azonban nem látjuk a nyilatkozat megalapozottságát, s tiltakozunk az ellen, hogy egy sztereotípiát hajtogatva kényszerítsenek minket védekezésre - szögezi le a 14 cég képviselője által fogalmazott közlemény.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.