2000. november 16. 11:00

A 3com Corporation szervezésében az eddigi legnagyobb internetes közvéleménykutatás indult.

A 3com Corporation szervezésében Planet Project néven internetes közvéleménykutatás indul november 15-18. között. Az internet-hozzáféréssel rendelkezők a planetproject.com címen regisztráltzathatják magukat és válaszolhatnak a nyolc témakör 160 kérdésére, melyeket a Harris interactive állított össze.

A kérdések közül szándékosan mellőzték a politikával foglalkozó kérdéseket. Akik még nem rendelkeznek internet-hozzáféréssel, azokhoz több ezer kérdőbiztos juttatja el a felmérést. Bartucz László, a 3com
Hungary Kft. ügyvezetője lapunknak elmondta: már több százezren regisztráltatták magukat a program
indítása előtti héten, továbbá kifejtette, több millió válaszadóra számítanak és a végleges eredmény
közlése legkorábban egy hét múlva esedékes. Kérdésünkre, hogy mennyibe került a kutatás elindítása, Bartucz nem tudott pontos számadatokkal szolgálni, de elmondása szerint több tíz millió dollárról van szó.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.