TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A 3com Corporation szervezésében az eddigi legnagyobb internetes közvéleménykutatás indult.

A 3com Corporation szervezésében Planet Project néven internetes közvéleménykutatás indul november 15-18. között. Az internet-hozzáféréssel rendelkezők a planetproject.com címen regisztráltzathatják magukat és válaszolhatnak a nyolc témakör 160 kérdésére, melyeket a Harris interactive állított össze.

A kérdések közül szándékosan mellőzték a politikával foglalkozó kérdéseket. Akik még nem rendelkeznek internet-hozzáféréssel, azokhoz több ezer kérdőbiztos juttatja el a felmérést. Bartucz László, a 3com
Hungary Kft. ügyvezetője lapunknak elmondta: már több százezren regisztráltatták magukat a program
indítása előtti héten, továbbá kifejtette, több millió válaszadóra számítanak és a végleges eredmény
közlése legkorábban egy hét múlva esedékes. Kérdésünkre, hogy mennyibe került a kutatás elindítása, Bartucz nem tudott pontos számadatokkal szolgálni, de elmondása szerint több tíz millió dollárról van szó.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.