TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Az E-Magyarország, E-Kormányzat konferencián a informatika és a közigazgatás kapcsolata is előtérbe került. Kovácsics Iván, a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnokságának második embere - aki Arnold Mihályt helyettesítette a konferencián -, előadását azzal kezdte, hogy tíz éve még kurblis számológépet használtak kollégái munkájuk során.

Ami pedig az EU-csatlakozást illeti, Kovácsics Iván szerint a feladat mértéke és minősége szempontjából a VPOP a legerősebben érintett hatóságként értékelhető. Igyekeznek is elébe menni a feladatnak, s ennek jegyében már elindították az együttműködési projekt névre hallgató kezdeményezésüket, amely azt célozza, hogy minél sokoldalúbb és felhasználó barátibb módon segítsék az állampolgárok és a vállalkozók e téren történő eligazodását. Ehhez kapcsolódik egy – Brüsszel által biztosított – lista, amely az EU összes kereskedelempolitikai irányelveit tartalmazza, s amely a VPOP honlapján is olvasható lesz. A gyors, akadálymentes, papírmunkát teljesen mellőző hatósági munka ugyan csak vágyálom, de – s ezt célozta az idei Ügyfelek Éve akciósorozat is -, a partnerség, a nyitottság és a szakszerűség szándékuk szerint munkájuk meghatározó elvei közé fognak tartozni.


Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.