<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Nyúl Sándor, a TriGránit csoport operatív vezérigazgatója magánemberként, illetve egy általa kontrollált cég, a Mogul Consulting LTD. révén 20 százalékos tulajdont szerzett az EnterNet Invest Zrt-ben. Az EnterNet Invest Zrt. többek között az EnterNet internet szolgáltató és a 2007-ben megnyílt Proserver szerverterem tulajdonosa.

Az EnterNet csoport húsz százalékos részesedésének eladása mellett a hazai piackonszolidáció érdekében döntött. A vállalat célja, hogy a piacon jelen lévő multinacionális vállalatok mellett az EnterNet is kiemelt szerepet töltsön be magyar tulajdonú vállalatként - áll a szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközleményben.

"Az EnterNet ma Magyarországon az egyik legdinamikusabban növekvő internetszolgáltató, amely az üzletág minden szegmensével (ADSL, telephone, cps, béreltvonali szolgáltatás) foglalkozik. A Proserver szerverterem megépítésével pedig még tovább növelte előnyét az IT-piacon" - mondta Nyúl Sándor.

Az üzleti kapcsolat Nyúl Sándor és az EnterNet Invest Zrt. között már korábban megindult. A TriGránit cégcsoport ingatlanjában épült a szerverterem a Pólus Centernél, illetve a WestEndben van az EnterNet ügyfélszolgálata és Közép-Európa első Dell szaküzlete is, melyet szintén az EnterNet nyitott.

MTI/Menedzsment Fórum 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.