TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Az ipari termelés volumene 12,7 százalékkal volt magasabb, mint egy évvel korábban.

Az ipari termelés volumene a szezonálisan és munkanap-korrekcióval kiigazított előzetes adatok szerint 2000. novemberében 0,6 százalékkal haladta meg az októberit, és 12,7 százalékkal volt magasabb, mint egy évvel korábban - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden.

Kiigazítatlan adatok szerint novemberben a termelés 13,3 százalékkal volt magasabb, mint egy évvel korábban. Az ipar teljesítménye a tavalyi év első tizenegy hónapjában 19,1 százalékkal nőtt az előző év azonos időszakához képest. Tavaly októberben az ipari termelés 1,8 százalékkal csökkent a szeptemberihez képest, az egy évvel korábbi szintet pedig 12,7 százalékkal haladta meg. A termelés 1999 novemberében 19,3 százalékkal, tavalyelőtt január-novemberben pedig 10,4 százalékkal emelkedett a bázishoz képest.

Az ipari termelés 2000. január-novemberi alakulására vonatkozó végleges adatokat a KSH várhatóan január 17-én teszi közzé.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.