TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Az ipari termelés volumene 12,7 százalékkal volt magasabb, mint egy évvel korábban.

Az ipari termelés volumene a szezonálisan és munkanap-korrekcióval kiigazított előzetes adatok szerint 2000. novemberében 0,6 százalékkal haladta meg az októberit, és 12,7 százalékkal volt magasabb, mint egy évvel korábban - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden.

Kiigazítatlan adatok szerint novemberben a termelés 13,3 százalékkal volt magasabb, mint egy évvel korábban. Az ipar teljesítménye a tavalyi év első tizenegy hónapjában 19,1 százalékkal nőtt az előző év azonos időszakához képest. Tavaly októberben az ipari termelés 1,8 százalékkal csökkent a szeptemberihez képest, az egy évvel korábbi szintet pedig 12,7 százalékkal haladta meg. A termelés 1999 novemberében 19,3 százalékkal, tavalyelőtt január-novemberben pedig 10,4 százalékkal emelkedett a bázishoz képest.

Az ipari termelés 2000. január-novemberi alakulására vonatkozó végleges adatokat a KSH várhatóan január 17-én teszi közzé.

Segítsen nekünk véleményével, és mi féléves előfizetéssel ajándékozzuk meg!

Rendszeresen olvassa cikkeinket, és lenne kedve részt venni a stratégiánk alakításában? Vegyen részt fókuszcsoportos kutatásunkban, és mi féléves előfizetéssel háláljuk meg segítségét, amely a Privátbankár.hu és az Mfor.hu hamarosan induló prémium szolgáltatására érvényes!

Kérjük, töltse ki az alábbi linken található kérdőívet, amely alapján a kutatást végző szakemberek összeállítják a fókuszcsoportokat. A kutatásba beválogatott jelentkezőket legkésőbb december 7-én értesítjük!

Jelentkezés

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.