TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A termelő vagy a logisztikai szolgáltató vállalkozások üzemelési kockázatai széles körben biztosíthatók, ide értve a biztosítottnál tárolás, megmunkálás, feldolgozás céljából elhelyezett idegen vagyont (alapanyagok, félgyártmányok, készletek) is. A következőkben a biztosítási lehetőségek szemléjét adjuk - egy termelő vállalkozás komplett portfoliójának leírásával.

agyarországon az ipari vagyon- és felelősségbiztosításokat számos biztosító társaság műveli, továbbá a piacon több, e területen speciális szakértelemmel rendelkező biztosítási alkuszi társaság is működik. Biztosítási alkusz közreműködése esetén a szerződő fél több biztosító társaság ajánlatának összehasonlító elemzésével számolhat.

Forrás: Tranzit

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.