TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Újabb nagy irodaházat adott át tegnap a TriGránit a milleniumi városközpontban. A cég máris megkezdte két újabb, összesen 40 ezer négyzetméteres tömbjének kivitelezését. Az egykori expótelkeken további 200 ezer négyzetméternyi irodát építhet fel a társaság, az eredetileg tervezett hoteleket és a kongresszusi központot azonban várhatóan nem valósítja meg - írja a Világgazdaság.

A legnagyobb bérlő a kormány lehet, de a társaság illetékesei szerint egy olyan kiemelt hely, mint a milleniumi városközpont, akkor is érdeklődésre tart számot, ha mégsem sikerül ott elhelyezni a kormányzati irodákat. Több nagyvállalat is keres ugyanis egyszerre 15-20 ezer négyzetméternyi irodát, és újabbak tervezik a piacra lépést.

A közvetlen térség felértékelődését jelzi, hogy a szemközti nagy saroktelken az AIG/Lincoln építi a Haller Kert irodaházat, a Wallis Ingatlan a közelmúltban adta át a csaknem 10 ezer négyzetméteres Máriássy Házat, a Tesco pedig hipermarketet húz fel néhány száz méterre, és több luxuslakópark is létesült - számol be a Világgazdaság.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.