TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A Biggeorge's-NV Zrt. fejlesztésében az óbudai Kolossy térnél elkezdődött a Bécsi Corner Irodaház építése, a jövő tavaszra kész létesítmény kizárólagos bérbeadója a Cushman & Wakefield - közölte az ingatlan tanácsadó cég az MTI-vel.

A négy utca által határolt Bécsi Corner irodakomplexum részét képezi a 18. századi Serház és a 19. században épült klasszicista stílusú iskolaépület mellett a két új irodaszárny is. A négyezer négyzetméteres telken 7300 négyzetméter iroda és 3 ezer négyzetméter vendéglátóhely valósul meg, a garázsban 130 autó fér el.

Az A-kategóriás irodákban a legkisebb bérelhető terület 200 négyzetméter, a bérleti díj pedig 15 euró havonta és négyzetméterenként. A Biggeorge's - NV Zrt. jelenleg 150 milliárd forintot meghaladó értékű ingatlanfejlesztési projektet kezel, ebből több mint 3 milliárd forint a Bécsi Corner.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.