TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A KÉSZ Közép-Európai Építő és Szerelő Kft. generálkivitelezőként elnyerte az Üllői út 48. szám alatt épülő irodaház magasépítési munkáit nettó 2 milliárd 447 millió átalánydíjas vállalkozói díjért - közölte a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési (BIF) Nyrt. a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján hétfőn.

Az Üllői út és Kisfaludy utca sarkán található Corner Center nevű "A" kategóriás irodaházban 6900 négyzetméteren alakíthatók ki irodahelyiségek - olvasható BIF honlapján.

Az épület alatti mélygarázsban 137 autónak lesz parkolóhely, a tervezett átadás 2009. második félévére várható.

A céginformáció adatai szerint a BIF jegyzett tőkéje 2,583 milliárd forint, míg a KÉSZ Kft. jegyzett tőkéje 1,673 milliárd forint.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.