2p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Németországról Magyarországra irányuló forgalom évről évre kétszámjegyű növekedést produkált: idén 40 százalékos forgalomnövekedéssel számol a REWE Touristik, a jövő évben pedig rekordméretű bővülést várnak, elsősorban a Balaton újra népszerűvé válásának köszönhetően.

Németország egyik legnagyobb utazásszervezőjének katalógusbemutatójára korábban csak német nyelvterületeken, Svájcban, illetve Ausztriában került sor, ezért is nagyszerű lehetőség volt Magyarország számára, hogy 2007-ben hazánkat választották. A REWE Touristik képviselője beszámolt arról, hogy a Magyarországra irányuló forgalom, ezen belül a Balaton forgalmában kedvező változásokat tapasztaltak az eladási statisztikáik alapján.

A német utazási konszern katalógusbemutatójára 1300 német utazási szakember érkezett Magyarországra, a legnagyobb forgalommal rendelkező utazási irodák képviseletében, a Magyar Turizmus Zrt. közreműködésével. Az operaházi köszöntést és fogadást követően a vendégek ebéddel egybekötött hajós városnézésen és magyaros vacsorán vettek részt a Vásárcsarnokban.

A szakemberek külön a részükre szervezett kiállítás keretében ismerkedhettek meg a magyarországi turisztikai kínálattal, illetve a német utazásszervező legfontosabb piacai is bemutatkoztak a kiállítás alkalmából hazánkba érkezett 700 nemzetközi utazási szakember tolmácsolásában.

A magyarországi turizmus szempontjából rendkívüli jelentőséggel bírnak a külföldi szakma Magyarországon tartott rendezvényei, különösen a kiemelt küldőpiacok esetében,  áll a Magyar Turizmus Zrt. közleményében.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!