2008. május 9. 14:29

Újra naponjta jelentkező valóságshow-t indít a Viasat3 televíziócsatorna, melyen az ezredfordulón hazánkban először volt látható ilyen jellegű műsor.

Az egykor népszerű Bár című valóságshow folytatása, a Bár2 ősszel indul a csatorna tervei szerint, a készítők egyik célja, hogy a műsorral helyreállítsák a valóságshow-k megtépázott tekintélyét. A műsor gyártóját tenderen választják ki, bővebb információkat június elején közölnek a show-ról.

Egy hónapja Kocsis Attila, a csatorna vezérigazgatója még nem erősítette meg azt, hogy új valóságshow indítását tervezi a Viasat3, de már akkor érzékeltette, hogy a cég imázsába beleférne egy ilyen jellegű műsor.

A Bár első részében az alapkoncepció az volt, hogy a játékosokat beköltöztették egy bár mellé, a helyet nekik kellett felfuttatniuk, ők dolgoztak ott minden nap. A valóságshow-k egyik alaptulajdonságának megfelelően a "pincérek" hetente kiszavaztak egy embert maguk közül. Az új valóságshow szereplőit várhatóan nyáron választja majd ki a csatorna.

MTI/Menedzsment Fórum 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.