1p

Merre tovább, Magyarország? Hogyan éltünk idén, és hogyan fogunk jövőre?

Különleges, évzáró online Klasszis Klub
Petschnig Mária Zita közgazdásszal és Kéri László politológussal
- vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. december 14. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Újra naponjta jelentkező valóságshow-t indít a Viasat3 televíziócsatorna, melyen az ezredfordulón hazánkban először volt látható ilyen jellegű műsor.

Az egykor népszerű Bár című valóságshow folytatása, a Bár2 ősszel indul a csatorna tervei szerint, a készítők egyik célja, hogy a műsorral helyreállítsák a valóságshow-k megtépázott tekintélyét. A műsor gyártóját tenderen választják ki, bővebb információkat június elején közölnek a show-ról.

Egy hónapja Kocsis Attila, a csatorna vezérigazgatója még nem erősítette meg azt, hogy új valóságshow indítását tervezi a Viasat3, de már akkor érzékeltette, hogy a cég imázsába beleférne egy ilyen jellegű műsor.

A Bár első részében az alapkoncepció az volt, hogy a játékosokat beköltöztették egy bár mellé, a helyet nekik kellett felfuttatniuk, ők dolgoztak ott minden nap. A valóságshow-k egyik alaptulajdonságának megfelelően a "pincérek" hetente kiszavaztak egy embert maguk közül. Az új valóságshow szereplőit várhatóan nyáron választja majd ki a csatorna.

MTI/Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!