<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

A Core Digital és az fps webügynökség közös fejlesztéseként elindult a myMeki, a McDonalds Magyarország kuponos alkalmazása.

Az okos telefonok terjedésével egyre népszerűbbé válnak a papír alapú vouchereket felváltó elektronikus kuponok. Egy globális felmérés szerint 2019-ben már több mint 1,05 milliárd fogyasztó számára lesz magától értetődő, hogy e-kuponnal érvényesíti kedvezményeit, és csaknem 31 milliárd e-kupon cserél majd gazdát valamilyen digitális eszközön. A trend magyarázata egyszerű: míg a hagyományos papírkuponok gyorsan elhasználódnak és gyakran a gyűjtésük is körülményes, az elektronikus kupon „bírja a strapát”, és másokkal is könnyen megosztható. A felmérés szerint az okostelefon-tulajdonosok 62 százaléka kifejezetten kedveli az e-kupon alkalmazásokat és a jövőben is szívesen használná őket. 

E trendek a gyorséttermi fogyasztásban is érzékelhetőek, ezért a McDonald’s úgy döntött, elkészíti saját, okos telefonra fejlesztett kuponos alkalmazását.
Az Egyesült Államokban tavaly ősszel bemutatott applikációt eddig közel 14 millióan töltötték le, és a felhasználók száma azóta is rohamosan nő. Mától azonban már nem csak a tengerentúlon, de itthon is kuponozhatnak mobiljukon a McDonald’s vendégei: 2017. január 3-án a McDonald’s Magyarország, myMeki néven elindította saját kuponos alkalmazását. 

A myMeki Android és iOS platformon egyaránt elérhető, az applikációt egy egyszerű regisztrációt követően pillanatok alatt le tudjuk tölteni a telefonunkra.
A myMekivel nyomon követhető az összes magyarországi étteremben elérhető ajánlat, az új kuponok automatikusan frissülnek a készüléken.
Az applikációval egyszerre több ajánlat között is lehet böngészni, és a megszokott kedvencek mellett az időszakosan elérhető különlegességekre is találhatunk kuponokat.
 
myMekin keresztül barátinkkal, családtagjainkkal is megoszthatjuk az ajánlatokat.
 
mfor.hu 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.