<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Csak a saját tulajdonában lévő magyarországi szállodáit adja el a Hunguest Hotels Zrt., az ausztriai és montenegrói egységeket nem - értesült a Magyar Idők.

A lap csütörtöki számában azt írta, a cég átvilágítását a Dr. Kertész Ügyvédi Iroda végzi, amely tovább erősíti azokat a feltételezéseket, miszerint a Balatonnál korábban jelentős beruházásokat tervező Jászai Gellért állhat a szállodalánc felvásárlási szándéka mögött. Úgy tudják, a Hunguest átvilágítást végző ügyvédi iroda tulajdonosa és vezető ügyvédje az a Kertész József Tamás, aki egy évtizede Jászai Gellért mellett dolgozik vezető jogtanácsosként, aki 2010-től igazgatósági tagja volt az SCD Groupnak is, amely a Jászai Gellért érdekeltségébe tartozó cégek és befektetések működtetését koordinálta.

Az új tulajdonos körüli találgatásokat alátámasztja, hogy az SCD három, ma már a Hunguest Hotels lánchoz tartozó szállodát épített fel a kétezres évek elején. A Széchenyi-terv támogatásával épült tapolcai Pelion hotel, a hajdúszoboszlói Aqua Sol, és a bükkfürdői Répce Gold szállodák végül a Hunguest tulajdonába és üzemeltetésébe kerültek.
 
A világ leggazdagabb klubjai 
 
A lap cikkében emlékeztetett, hogy még az SCD-csoport tulajdonos-elnökeként Jászai a legnagyobb hazai turisztikai vállalatot akarta létrehozni, amelynek tagja lett volna a Balaton környékén működő, 23 kempingből álló Balatontourist, a sármelléki Fly Balaton, valamint a HH is, amelyre opciós vételi ajánlatot jelentett be.
 
MTI 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.