TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Az Amazon alapítójának értéke 90,9 milliárd dollárra nőtt.

Jeff Bezos megelőzte Bill Gatest, most már ő a világ leggazdagabb embere, írja a Bloomberg.

Az Amazon alapító-vezetőjének vagyona csütörtök reggel szárnyalta túl a Microsoft-vezéréét, amikor az Amazon.com Inc. részvényei meglódultak a tőzsdén. Az online áruház részvényei helyi idő szerint délelőtt 10 óra 10 perckor 1,3 százalékkal ugrottak meg New Yorkban, 1065,92 amerikai dollárra. Ezzel Bezos nettó értéke 90,9 milliárd dollárra nőtt, Gates 90,7 milliárdjával szemben. Ha ez így marad a tőzsde ottani idő szerinti délután négyes zárásáig, akkor az eredmény hivatalossá válik.

Bill Gates 2013 májusa óta vezette a Bloomberg-féle leggazdagabb-listát.

Amazon részvényt vásárolna, vagy más befektetés érdekelné? Regisztráljon az Mfor Trader szolgáltatására, hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!

A cikk által idézett egyik elemző az Amazon új szolgáltatását a Prime-ot méltatta, ami további lendületet adhat a cég növekedésének. Nem véletlen, hogy a vállalat részvényeinek célára jelenleg a Wedbush Securities szakértőinél 1250 dollár. Amennyiben ezt valóban elérné az amazon, akkor az alapító Bezos vagyona a 100 milliárd dolláros szint fölé ugrana. 

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.