TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A világ légitársaságainak idei vesztesége a nemzetközi járatokon eléri az 5-7 milliárd dollárt.

A világ légitársaságainak idei vesztesége a nemzetközi járatokon eléri az 5-7 milliárd dollárt - részben a világgazdasági növekedés lassulása, részben a tavaly szeptember 11-i események még mindig érezhető hatásai miatt. A Nemzetközi Légiszállítási Szövetség (IATA) korábban 3-7 milliárd dolláros veszteséggel számolt, de a tagoktól beérkezett adatok vártnál borúlátóbb képet mutatnak - mondta a csoport vezető közgazdásza. Peter Morris azzal számol, hogy jövőre összességében már mintegy 2 milliárd dollár nyereséggel zárnak a légivállalatok, de ha háború indul Irak ellen, az komolyan visszavetheti az ágazatban elindult javulást.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.