2013. január 3. 14:55

A Ford indiai eladásai jelentősen megemelkedtek decemberben, és az egész 2012-es évet növekedett eredménnyel zárta a cég. Ellenben a dél-koreai Hyundai értékesítései csökkentek a legnépesebb ázsiai országban.

A Ford India decemberi értékesítése (beletartozik az exportra szánt értékesítések) 42 százalékkal 10 899 darabra ugrott éves összevetésben Indiában. A kiemelkedő eredmény az év végi járműkedvezményeknek, és a jármű-finanszírozásnak köszönhette a cég. A helyi eladások 9 százalékkal 6517 darabra növekedtek. Az export megkétszereződött, 4382 darabra emelkedett, ami rekordot jelent.

Indiában a Maruti Suzuki után a legnagyobb autógyártónak számító Hyundainak 2,5 százalékkal 47 833 darabra csökkentek az értékesítései éves szinten. Ezekből a helyi eladások 9,6 százalékkal 26 697 darabra estek vissza. Az export azonban 8,2 százalékkal 21 136 darabra növekedett.

mfor.hu

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.