2013. január 3. 14:55

A Ford indiai eladásai jelentősen megemelkedtek decemberben, és az egész 2012-es évet növekedett eredménnyel zárta a cég. Ellenben a dél-koreai Hyundai értékesítései csökkentek a legnépesebb ázsiai országban.

A Ford India decemberi értékesítése (beletartozik az exportra szánt értékesítések) 42 százalékkal 10 899 darabra ugrott éves összevetésben Indiában. A kiemelkedő eredmény az év végi járműkedvezményeknek, és a jármű-finanszírozásnak köszönhette a cég. A helyi eladások 9 százalékkal 6517 darabra növekedtek. Az export megkétszereződött, 4382 darabra emelkedett, ami rekordot jelent.

Indiában a Maruti Suzuki után a legnagyobb autógyártónak számító Hyundainak 2,5 százalékkal 47 833 darabra csökkentek az értékesítései éves szinten. Ezekből a helyi eladások 9,6 százalékkal 26 697 darabra estek vissza. Az export azonban 8,2 százalékkal 21 136 darabra növekedett.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.