TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A világ legnagyobb távközlési berendezésgyártója, a svéd Ericsson szerdán 4,1 milliárd svéd koronás adózott eredményt jelentett az első negyedévről, több mint háromszor nagyobbat a tavalyi első negyedévi 1,3 milliárdnál. Az elemzők átlagosan 3 milliárd koronás eredményt vártak.

A javulást a mobil széles sávú berendezések növekvő keresletével és a hálózati részleg nyereségességének javulásával magyarázta a beszámoló.

Az  53 milliárd korona bevétel 17 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbi 45,1 milliárdot. Az elemzők csak 48,53 milliárdra számítottak.

Tavaly az Ericsson adózott eredménye 11,2 milliárd svéd koronára ugrott a válság sújtotta 2009-es év 4,1 milliárdjáról, habár még elmaradt a 2008-as 11,7 milliárdtól. A bevétel tavaly 203,3 milliárd koronára csökkent a 2009-es 206,5 milliárdról.

A csoport Magyarországon az Ericsson Magyarország Kommunikációs Rendszerek Kft.-vel van jelen. Márciusban közölték, 150 magasan képzett munkatársat vesznek fel, így a nyárra 1 650-re nő az Kft. alkalmazottainak száma.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.