<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

A 112. Budapesti Nemzetközi Vásár és Bútorvilág szeptember 10-én nyit a Budapesti Vásárvárosban, a kiállítás szeptember 14-ig tart - jelentette be György Miklós, a Hungexpo Zrt. vezérigazgatója csütörtökön sajtótájékoztatón Budapesten.

Az 15 500 négyzetméteres kiállításon 20 ország, 490 kiállítója mutatkozik be elsősorban otthon, energiatakarékosság, egészséges életmód, divat és kultúra témakörben. Az idén először mutatkozik be díszvendég a vásáron, amely India lesz – közölte a vezérigazgató. India mintegy 70 céggel lesz jelen az eseményen, az első napon üzletember-találkozót szerveznek számukra.

Reményiné Tihanyi Klára, a Hungexpo Zrt. divízió igazgatója elmondta: az idei vásár rövidebb lesz az eddigieknél, ugyanakkor mind az öt nap tematikus programokkal várják a látogatókat.

A szeptember 10-i szakmai napon a kiállítók meghívottjai látogathatják ingyenesen a vásárt, 11-én a nyugdíjasoknak, 12-én pedig a nőknek nem kell fizetniük a belépőért. Reményiné Tihanyi Klára hangsúlyozta, hogy a megváltott belépőjegyek ára egyes standokon levásárolható.

Az eddigi vásárokhoz képest nagyobb arányú a külföldi megjelenés, a kiállítók a bútorok mellett többek között egészséges élelmiszerekkel és kozmetikumokkal jelennek meg a rendezvényen.

MTI/Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.