1p

Merre tovább, Magyarország? Hogyan éltünk idén, és hogyan fogunk jövőre?

Különleges, évzáró online Klasszis Klub
Petschnig Mária Zita közgazdásszal és Kéri László politológussal
- vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. december 14. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Jövő hétfőn indul a legkisebbeknek szóló JimJam tévécsatorna - tájékoztatta az adó kommunikációs ügynöksége hétfőn az MTI-t.

A hat évnél fiatalabb gyerekeknek szóló JimJam programja a közlés szerint magyar nyelvű rajzfilmekből, éneklős és zenés-táncos sorozatokból, valamint báb- és agyagfigurákat szerepeltető, izgalmas cselekményű műsorokból áll.

A társaság október elején jelentette be, hogy a Liberty Global európai tartalomszolgáltató vállalata, a Chellomedia, valamint a piacvezető, gyermekműsorgyártó és jogtulajdonos HIT Entertainment közös vállalkozásban nemzetközi, óvodás korúaknak szóló csatornát indít.

Akkori közlésük szerint az adó Nyugat- és Kelet-Európában ez év végén, Afrikában és a Közel-Keleten pedig 2008 első negyedévében kezdi meg kábel- és műholdas adásait.

MTI/Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!