2008. január 22. 14:39

Jövő hétfőn indul a TV6, a Viasat-cégcsoport új magyarországi televíziós csatornája - áll a társaság keddi közleményében.

Egy hónappal ezelőtt még csak annyit közölt a társaság: január végén debütál az új adó, amely a kábelszolgáltatókkal - a T-Kábellel, a FiberNettel, az Antenna Digitallal és a TV Networkkel - karácsonyig megkötött szerződések alapján már minden ötödik hazai háztartásba eljut.

Korábbi bejelentés szerint az adó "a magyar médiatörvény sajátosságai miatt" Nagy-Britanniából sugározza műsorát.

Akkori közlés szerint az elsősorban tizennyolc év feletti, férfi nézőket megcélzó csatornán - a Viasat3-hoz hasonlóan - a filmek és sorozatok adják a műsorstruktúra gerincét, emellett animációs és felnőtteknek szóló műsorokat is láthatnak majd a nézők, ahogy itt lesznek láthatók az élő sportközvetítések - így a labdarúgó és a kézilabda Bajnokok Ligája – is.

MTI/Menedzsment Fórum

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.