1p

Jövő hétfőn indul a TV6, a Viasat-cégcsoport új magyarországi televíziós csatornája - áll a társaság keddi közleményében.

Egy hónappal ezelőtt még csak annyit közölt a társaság: január végén debütál az új adó, amely a kábelszolgáltatókkal - a T-Kábellel, a FiberNettel, az Antenna Digitallal és a TV Networkkel - karácsonyig megkötött szerződések alapján már minden ötödik hazai háztartásba eljut.

Korábbi bejelentés szerint az adó "a magyar médiatörvény sajátosságai miatt" Nagy-Britanniából sugározza műsorát.

Akkori közlés szerint az elsősorban tizennyolc év feletti, férfi nézőket megcélzó csatornán - a Viasat3-hoz hasonlóan - a filmek és sorozatok adják a műsorstruktúra gerincét, emellett animációs és felnőtteknek szóló műsorokat is láthatnak majd a nézők, ahogy itt lesznek láthatók az élő sportközvetítések - így a labdarúgó és a kézilabda Bajnokok Ligája – is.

MTI/Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!