TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Jövőre informatikai fejlesztésekre központi költségvetési forrásokból összesen 110 milliárd forint fordítható - mondta Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter.

A miniszter közlése szerint 30 milliárd forint az Informatikai és Hírközlési Minisztérium (IHM) büdzséjében, 50 milliárd forint más minisztériumok költségvetésében van elkülönítve, míg 30 milliárd forint értékben adókedvezményeket ad a kormány jövőre, például azoknak a családoknak, akik számítógépet vásárolnak.

Az IHM 2003-ban szervezete és a hozzá tartozó intézmények - így például az űrkutatási iroda - működtetésére 2,1 milliárd forintot költ. A tárca büdzséjében szerepel az a 12 milliárd forint is, ami a Hírközlési Felügyelet működését szolgálja. A miniszter elmondta, hogy a Pénzügyminisztérium engedélyével 2003-ban az IHM 18 milliárd forint kötelezettséget vállalhat úgy, hogy ezt a pénzt majd 2004-ben fizeti ki a támogatandó célokra.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.