<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		

Érvényben maradhat jövőre is a kisvállalkozások védelmét szolgáló plázastop törvény, bár a szabályozás ellen az unió eljárást indított, a kormány szerint érdemes kiállni a rendelkezés mellett - írja a Magyar Nemzet szerdai számában.

Szatmáry Kristóf, a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára a lapnak elmondta, hogy indokoltnak tartja a több európai országban is alkalmazott építési korlátozás folytatását.

Az államtitkár szerint az eredmények látszanak, ma már a napi fogyasztási cikkek piacának 40 százalékát magyar cégek látják el - írja a Magyar Nemzet.

MTI

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.