1p

Merre tovább, Magyarország? Hogyan éltünk idén, és hogyan fogunk jövőre?

Különleges, évzáró online Klasszis Klub
Petschnig Mária Zita közgazdásszal és Kéri László politológussal
- vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. december 14. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Június végén befejeződik a két és fél éve futó Friderikusz Most című műsor az ATV-n. Friderikusz Sándor szerdai közlése szerint kimerítették a kereteket, ősztől lekerülnek a csatornáról.

Az ATV és a Friderikusz Produkció az MTI-hez eljuttatott közös közleményében úgy fogalmazott: "úgy érezzük, ennyi idő alatt kimerítettük azokat a kereteket, amelyek között egy kereskedelmi televízió és egy ilyen típusú műsor együtt tud működni".

Hozzátették: a közéleti-társadalmi- kulturális elemző háttérműsort ősztől nem folytatják, az utolsó adást június 26-án láthatják a nézők.

Emlékeztettek, hogy a programsorozat két és fél éve alatt 414 műsort, körülbelül kétezer interjút készíttettek. Megjegyezték, közvélemény-kutatási adatok szerint napi 100 ezer néző kísérte figyelemmel a műsort, míg heti kétszer legalább félmilliónyian látták a naponta jelentkező adást.

MTI/Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!