<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		

Június végén befejeződik a két és fél éve futó Friderikusz Most című műsor az ATV-n. Friderikusz Sándor szerdai közlése szerint kimerítették a kereteket, ősztől lekerülnek a csatornáról.

Az ATV és a Friderikusz Produkció az MTI-hez eljuttatott közös közleményében úgy fogalmazott: "úgy érezzük, ennyi idő alatt kimerítettük azokat a kereteket, amelyek között egy kereskedelmi televízió és egy ilyen típusú műsor együtt tud működni".

Hozzátették: a közéleti-társadalmi- kulturális elemző háttérműsort ősztől nem folytatják, az utolsó adást június 26-án láthatják a nézők.

Emlékeztettek, hogy a programsorozat két és fél éve alatt 414 műsort, körülbelül kétezer interjút készíttettek. Megjegyezték, közvélemény-kutatási adatok szerint napi 100 ezer néző kísérte figyelemmel a műsort, míg heti kétszer legalább félmilliónyian látták a naponta jelentkező adást.

MTI/Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.