TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Az OECD a csütörtökön kiadott őszi Gazdasági Kilátások című jelentésben azt jósolja, hogy az amerikai Fed 2003 nyártól fokozatosan emelni fogja jelenleg 1,25%-on álló irányadó napi kamatát, mihelyt megindul a gazdasági föllendülés az Egyesült Államokban a mostani gyengélkedés után.

Az OECD jövőre valamivel gyorsabb GDP-növekedést várnak az Egyesült Államoktól, mint az idén, és a szervezet elemzői szerint ez éppen elég lesz a kamatemelés megkezdésére. A jelentés szerint az USA GDP növekedése az idénre várt 2,3% után 2003-ban 2,6%-os lesz. Az OECD októberben még 2,75%-os GDP növekedést jósolt 2003-ra az USA-nak.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.