2009. május 11. 04:29

Hatezer POS terminált és 27 millió tranzakciót kell tudnia kezelni a Magyar Posta Zrt. új kártyaközpontjának, a társaság közbeszerzési pályázata szerint.

Évi 27 millió tranzakció kezelésére alkalmas kártyaközpont kialakítására és a kapcsolódó szolgáltatásokra írt ki tárgyalásos közbeszerzést a Magyar Posta Zrt. Beszerzési és Ellátási Szolgáltató Központja - a felhívás a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A kártyaközpontnak Visa és MasterCard környezetben kell működnie és legalább 6 ezer POS terminált kell kezelnie. A méretezési mennyiség évi 27 millió tranzakció. A feladat része évente 45 óra alapképzés, valamint a karbantartás és a szoftverkövetési szolgáltatás is.

A tenderre június 8-ig lehet jelentkezni. Az első forduló eredményhirdetése június 29-én lesz. A második fordulóba került cégeknek 10 millió forint ajánlati biztosítékot kell letenniük. Az összességében legelőnyösebb ajánlatot adó társaság lesz a nyertes. Legnagyobb súllyal a biztonság esik latba az értékelés során. A munka befejezési határideje ez év szeptember 8.

MTI/Menedzsment Fórum