Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A MédiaLog Fiege Zrt. félhavi díjkompenzációt ad 10-15 ezer lapelőfizetőnek a februári előfizetési díjból - közölte Lengyel László, a cég igazgatóságának elnöke. Az utóbbi időben több településen számos előfizető nem, a fővárosban pedig késve kapta meg a napilapokat.

A MédiaLog Zrt. szerint 10-12 ezer olyan előfizető van, aki az elmúlt két hét során jelezte, hogy egyáltalán nem vagy csak késve kapta meg újságjait, és további két-háromezren lehetnek olyanok, akikről a terjesztő cég biztosan tudja, hogy nem kapták rendszeresen a lapokat.

"A hosszabb távra előfizetők kárpótlásáról még folyik a kiadókkal a technikai jellegű egyeztetés" - közölte Lengyel László.

Egy átlagos havi napilap előfizetés kétezer forint körül van, így a félhavi kompenzációs díj 15 ezer károsultat alapul véve mintegy 15 millió forintos veszteséget jelenthet a MédiaLog számára.

Mára a terjesztő cég és a kiadók informatikai szakembereinek sikerült az előfizetői adatbázist csaknem száz százalékosan letisztázniuk - tette hozzá az elnök.

"Szerdán a terjesztési hibaarányt már két-három százalékra szorítottuk le, és úgy tervezzük, hogy e hét végére ez az arány egy százalékra mérséklődik" - mondta Lengyel László. A hibaarány egy hete még 4,5-5 százalékra rúgott.

A helyzet napról napra javul, és e hét végére a cégnél szeretnék elérni az egy százalékos hibahatárt, míg március végére az általuk kitűzött 0,2 százalékot - közölte az elnök.

Lengyel László szerint azért fontos, hogy a kiadókkal megállapodtak a kompenzáció mértékéről, mert már megkezdődött a februári havi előfizetési díjak beszedése, és fontos, hogy az előfizetők tisztában legyenek azzal, milyen díjkedvezményt kapnak.

MTI/Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 4-6 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.

 

Legyen Ön is előfizetőnk!

Előfizetőink naponta 4-6 egyedi, máshol nem olvasott,
minőségi tartalomhoz jutnak hozzá, az első hónapban 390 forintért.