2000. november 14. 11:00

Ebben az évben az EBRD a ma kiadott éves jelentésében 4.8 százalékos átlagos GDP növekedést jósol a közép-, és kelet-európai országok számára.

Az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) ma kiadott éves jelentésében 4.8 százalékos átlagos GDP növekedést jósol a közép-, és kelet-európai országok számára ebben az évben. Ez az érték eroteljes
emelkedést irányoz elo az 1999. évi tényleges, 2.5 százalékos régióbeli növekedéshez képest. Az EBRD szerint 2001-re, a makrogazdaság stabilitásának köszönhetoen az érintett 26 ország gazdasága átlagosan 4.1 százalékkal fog növekedni. A jelentés szerint a térség legnagyobb gazdasága, Oroszország 6,5 százalékos, míg Lengyelország 5,0 százalékos GDP bovülésre számíthat az idén.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.