TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Ebben az évben az EBRD a ma kiadott éves jelentésében 4.8 százalékos átlagos GDP növekedést jósol a közép-, és kelet-európai országok számára.

Az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) ma kiadott éves jelentésében 4.8 százalékos átlagos GDP növekedést jósol a közép-, és kelet-európai országok számára ebben az évben. Ez az érték eroteljes
emelkedést irányoz elo az 1999. évi tényleges, 2.5 százalékos régióbeli növekedéshez képest. Az EBRD szerint 2001-re, a makrogazdaság stabilitásának köszönhetoen az érintett 26 ország gazdasága átlagosan 4.1 százalékkal fog növekedni. A jelentés szerint a térség legnagyobb gazdasága, Oroszország 6,5 százalékos, míg Lengyelország 5,0 százalékos GDP bovülésre számíthat az idén.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.