<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p


			
		

Második alkalommal kerül kiírásra "Az év HR csapata" pályázat. A jelentkezők számára fontos ismérv az innovatív HR megoldások alkalmazása, a társadalmi felelősség vállalás és szakterületi üzleti partnerség.

Az IVM-Bridge Tanácsadó Kft. immár második alkalommal hirdeti meg "Az év HR csapata" pályázatot, amelynek célja elismerni azokat a HR csapatokat, amelyek a 2008-as évben a legtöbbet tették a HR funkció stratégiai szerepe és a vállalati célokhoz való hozzájárulás - azaz a humán hozzáadott érték - növelése érdekében.

A pályázat kiírását az a régóta hangoztatott felismerés keltette életre, hogy az üzleti életben az egyik legfontosabb versenytényező a humán tőke, amelyet azonban – sajnos - Magyarországon egyelőre kevés cég kezel súlyának megfelelően. A díjjal szeretnék elismerni azokat, akik ezt felismerték és tudatosan ki is használják az ebben rejlő lehetőségeket.

A kiírók az előző évhez képest nagyobb hangsúlyt szeretnének helyezni a Társadalmi Felelősség Vállalásra, különös tekintettel a HR terület ebben betöltött szerepére. Mivel meggyőződésük hogy tartós üzleti eredményeket csak azok a vállalatok képesek elérni, akik érzékenyek a társadalmi folyamatok alakulására és szerepet vállalnak azok pozitív irányú befolyásolására legyen az új munkahelyek teremtése, hátrányos helyzetű munkavállalók foglalkoztatása, vagy akár térségi gazdasági együttműködések kialakítása.

Továbbra is kiemelt értékként szeretnék elismerni a HR szakterület Üzleti Partnerségét, azaz stratégiai szerepvállalását az üzleti eredmények elérésében, illetve azokat az innovatív HR megoldásokat, amelyek jelentősen hozzájárultak az adott cég és ezzel együtt a HR szakma fejlődéséhez.

A részletes pályázati kiírás az alábbiakban érhető el.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.