<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Tóth Pétert (30) nevezte ki viszonteladói üzletágának kereskedelmi igazgatói posztjára a Lenovo Magyarország Kft. A szakember az IBM Magyarország Kft.-től érkezett a notebook-gyártó hazai képviseletéhez.

Tóth Péter

A próbaidejét augusztus elején kitöltő Tóth Péter pályafutását a második legnagyobb magyar IT disztribútornál, az Ingram Micro Magyarországi Kft.-nél kezdte 2000-ben, ahol öt éves munkássága alatt IBM termékmenedzserként leginkább asztali számítógépek, notebookok és x86 szerverek értékesítésével foglalkozott.

A szakember 2005-től az IBM magyarországi leányvállalatánál dolgozott, először indirekt partnermenedzserként, majd disztribútori partnermenedzserként, később pedig a Volume csoport vezetőjeként.

Tóth Péternek kereskedelmi igazgatóként elsődleges feladata a nagykereskedelmi partnerek kezelése, továbbá felelős az értékesítési csatorna egészéért is, áll a társaság közleményében.

A szakember felsőfokú tanulmányait a Kandó Kálmán Műszaki Főiskola Erősáramú karán végezte, erősáramú mérnöki diplomáját 2000-ben szerezte meg. Péter szabadidejében szívesen utazik, kerékpározik és síel.

További karrier híreket Egyről a kettőre rovatunkban olvashatnak.

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.