<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Balatonfüred közismerten kapkodva készült a tornára, ez azonban rekord.

Minden eddiginél nagyobb kapkodással jött csak össze egy kiemelten fontos eszköz beszerzése a vizes vb-re, írja a hétfői Magyar Nemzet nyomán a Hvg.hu.

Balatonfüred nyíltvízi versenyhelyszíne a vizes vb-n (MTI)

Balatonfüred adott otthont a világbajnokság nyílt vízi számainak, így itt létfontosságú volt a hínármentesítő gép megléte. Ezt nyilván a város önkormányzata is tudta, ám valami miatt mégis csak másfél hónappal a torna kezdete előtt írták ki a közbeszerzést az eszközre.

Május 29-én indulhatott csak meg a verseny, mely azonban két nap alatt le is zárult: 31-én választották ki a nyertes Richter Mérnöki Iroda Kft.-t, akik 40 millió forintot kaptak a gépért.

Ez a rohamtempó még akkor is figyelemreméltó, ha tudjuk, hogy Balatonfüred egyébként is káosz és kapkodás közepette készült a versenyre. Az építőipari beruházások komoly viszontagságairól itt írtunk bővebben.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.