2009. szeptember 24. 07:26

A jövő héten indítja első két kábelcsatornáját az Origo Zrt., az egyik egy életmódcsatorna lesz, míg a másik általános információk mellett a környezetvédelemre helyez kiemelt hangsúlyt.

A jövő héten indul a Magyar Telekom 100 százalékos tulajdonában álló Origo Zrt. két tematikus televíziós csatornája, a Life Network és az Ozone Network.

Az előbbi csatorna életmódsorozatokat, kórházi dokumentumfilmeket és fikciós sorozatokat, valamint játékfilmeket, a későbbiekben pedig naponta jelentkező magazint kínál nézőinek, életmóddal, gyerekneveléssel, családdal, hétköznapinak tűnő, de létfontosságú problémákkal és kérdésekkel, gyógyászattal vagy éppen különleges betegségekkel foglalkozva.

A másik adó - időjárás- és közlekedési jelentések mellett - kiemelten foglalkozik olyan globális kérdésekkel is, mint a klímaváltozás, a fenntartható fejlődés, az alternatív erőforrások kérdése, az eltűnő világok vagy a környezettudatos életmódra nevelés.

Induláskor a csatornák a Magyar Telekom saját - közel egymillió háztartást elérő - műsorterjesztési   hálózatain lesznek láthatóak, de a társaság tervei szerint újabb kábeltársaságok bevonásával ezt egy év alatt megduplázzák.

MTI/Menedzsment Fórum 

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.