1p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A jövő héten indítja első két kábelcsatornáját az Origo Zrt., az egyik egy életmódcsatorna lesz, míg a másik általános információk mellett a környezetvédelemre helyez kiemelt hangsúlyt.

A jövő héten indul a Magyar Telekom 100 százalékos tulajdonában álló Origo Zrt. két tematikus televíziós csatornája, a Life Network és az Ozone Network.

Az előbbi csatorna életmódsorozatokat, kórházi dokumentumfilmeket és fikciós sorozatokat, valamint játékfilmeket, a későbbiekben pedig naponta jelentkező magazint kínál nézőinek, életmóddal, gyerekneveléssel, családdal, hétköznapinak tűnő, de létfontosságú problémákkal és kérdésekkel, gyógyászattal vagy éppen különleges betegségekkel foglalkozva.

A másik adó - időjárás- és közlekedési jelentések mellett - kiemelten foglalkozik olyan globális kérdésekkel is, mint a klímaváltozás, a fenntartható fejlődés, az alternatív erőforrások kérdése, az eltűnő világok vagy a környezettudatos életmódra nevelés.

Induláskor a csatornák a Magyar Telekom saját - közel egymillió háztartást elérő - műsorterjesztési   hálózatain lesznek láthatóak, de a társaság tervei szerint újabb kábeltársaságok bevonásával ezt egy év alatt megduplázzák.

MTI/Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!