2002. július 25. 08:17

Jövő kedden akár két újabb fejezetet is lezárhatunk az EU-val. Ebből az egyik - az audiovizuális témakör - még részben kérdéses, ám a regionális politika alapelveire vonatkozó joganyagrészt valószínűleg további tárgyalást nem igénylőnek minősítik majd.

Ennek két fontos síkja van: az első az elmaradott térségek és régiók felzárkóztatását célzó közösségi politika működési elveit, az elérhető közösségi alapok felhasználásának feltételrendszerét, a lehetséges részesedés százalékos arányait foglalja magában. A másik az abszolút keretösszegre vonatkozik, az ennek alapján számolt, országokra és célcsoportokra bontott jogosultságra. Ez utóbbi egyelőre még nincs tárgyalásra alkalmas állapotban, mivel része annak a csomagnak, amely a bővítés költségvetési vonzatú témakörét tartalmazza (így a közös mezőgazdasági politikai, valamint magát a költségvetési fejezetet is).

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.