TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2017. február 20. 16:30

Két több ezer hektáron gazdálkodó agrárcég került Mészáros Lőrinc érdekeltségébe - írja az Átlátszó.hu. A Búzakalász 66 Felcsút Kft. lett a Hidasháti Mg Zrt. követett tulajdonosa, míg a Mészáros-közelinek tartott Opimus Group Nyrt. megvette a Csabatáj Zrt.-t.

A Hidasháti Mg Zrt.-nek még 35 éve van hátra az állami földbérletből, a cég sok mindennel foglalkozik, de leginkább tejtermelésben, vetőmag-feldolgozásban és növénytermesztésben erős. A Csabatáj Zrt. a dél-alföldi régió egyik legnagyobb tojástermelője. A cégcsoporthoz tulajdona egy 17 szobás kastély is, és a bélmegyeri Kárász-kúriához egy 13 hektáros birtok is tartozik - írja az Átlátszó.

A Kárász vadászkastély, a Hidasháti Zrt.tulajdona 

A volt gázszerelő csodás meggazdagodásáról, mely szerint röpke 10 év alatt ezerszeresére növelte cégének bevételét, itt írtunk.

mfor.hu 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.