Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A munkaerő-piaci alap, hasonlóan a 2006-os évhez, idén is 1,8 milliárd forintból gazdálkodhat, ezt új munkahelyek létesítésére fordíthatja. Emellett kétszázmillió forint áll rendelkezésre magas hozzáadott értéket előállító új munkahelyek létrehozására.

Az új munkahelyek létesítésének támogatására 1,8 milliárd forint támogatási keretet hagyott jóvá a munkaerő-piaci alap. Továbbá külön 200 millió forinttal kívánja támogatni az alap a magas hozzáadott értéket előállító új munkahelyeket - közölte honlapján a Szociális és Munkaügyi Minisztérium.

A testület a nagyberuházások tárgyi eszközfejlesztésére, más támogatások kiegészítésére a 2007-es keret terhére 500 millió forintot, a 2008-as keret terhére 200 millió forintot hagyott jóvá. A munkaerőpiaci válsághelyzetek rendezéséhez, a foglalkoztatási szerkezetváltás elősegítéséhez 700 millió forint támogatás használható fel a testület döntése szerint.

Az új munkahelyek létesítését a múlt évben is 1,8 milliárd forinttal támogatta az alap. Ennek segítségével 99 pályázó 1815 munkahely létesítéséhez kapott támogatást.

MTI/Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 4-6 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.