1p

Figyelem! Jelentősen módosulnak a cégekre vonatkozó ESG-előírások!

Alapjaiban változtathatja meg a cégek – nemcsak a nagyvállalatok, köztük a bankok és biztosítók, hanem a kis- és középvállalkozások (kkv) – működését, hogy a jövőben már olyan auditált (!) nem pénzügyi beszámolókat kell készíteni, ami nemzetközi szabványok alapján gyűjtött ESG-releváns adatokra támaszkodik.

Ne maradjon le, legyen naprakész az egyik legnagyobb horderejű kérdésben!

Jelentkezzen most konferenciánkra! >>

A vártnál jobban csökkent az üzleti bizalom Európában.

Az euróövezet országaiban a vártnál jobban csökkent az üzleti bizalom októberben. Mindamellett az adatot ismertető Európai Bizottság szerint a bizalom még mindig nagy, jelezvén, hogy az iparban folytatódik az expanzió.

A vállalatvezetők megkérdezésén alapuló mutató 0,87 pontra mérséklődött a szeptemberi 1,08 pontról és az augusztusi 1,37 pontról, közölték Brüsszelben szerdán. Elemzők 1,03 pontot vártak.

Az általános gazdasági hangulat mutatója 105,9 pontra esett vissza a szeptemberi 106,9 és az augusztusi 109,9 után.

MTI/Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!