2001. január 24. 11:00

A magyarok kevés időt fordítanak a szórakozásra, sportra és kikapcsolódásra.

A magyarok kevés időt fordítanak a szórakozásra, sportra és kikapcsolódásra - derült ki a Healey&Baker (H&B) nemzetközi ingatlantanácsadó friss felméréséből.

A H&B a lakosság szabadidős szokásairól tizenkét európai országban tízezer embert kérdezett meg. A felméréséből megtudható, hogy az átlaghoz viszonyítva honfitársaink nagy része nem jár étterembe vacsorázni, s csak nagyon ritkán jutnak el éjszakai mulatókba, moziba és fitness klubokba. Mint kiderült, Európa szerte átlagosan 5,3-szor mennek az emberek moziba évente, a spanyolok, az olaszok, a franciák és a svédek azonban az átlagnál többször. Az európai átlagnál kevesebbet járnak moziba a csehek, a magyarok, a hollandok és a lengyelek.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.