TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A magyarok kevés időt fordítanak a szórakozásra, sportra és kikapcsolódásra.

A magyarok kevés időt fordítanak a szórakozásra, sportra és kikapcsolódásra - derült ki a Healey&Baker (H&B) nemzetközi ingatlantanácsadó friss felméréséből.

A H&B a lakosság szabadidős szokásairól tizenkét európai országban tízezer embert kérdezett meg. A felméréséből megtudható, hogy az átlaghoz viszonyítva honfitársaink nagy része nem jár étterembe vacsorázni, s csak nagyon ritkán jutnak el éjszakai mulatókba, moziba és fitness klubokba. Mint kiderült, Európa szerte átlagosan 5,3-szor mennek az emberek moziba évente, a spanyolok, az olaszok, a franciák és a svédek azonban az átlagnál többször. Az európai átlagnál kevesebbet járnak moziba a csehek, a magyarok, a hollandok és a lengyelek.

Segítsen nekünk véleményével, és mi féléves előfizetéssel ajándékozzuk meg!

Rendszeresen olvassa cikkeinket, és lenne kedve részt venni a stratégiánk alakításában? Vegyen részt fókuszcsoportos kutatásunkban, és mi féléves előfizetéssel háláljuk meg segítségét, amely a Privátbankár.hu és az Mfor.hu hamarosan induló prémium szolgáltatására érvényes!

Kérjük, töltse ki az alábbi linken található kérdőívet, amely alapján a kutatást végző szakemberek összeállítják a fókuszcsoportokat. A kutatásba beválogatott jelentkezőket legkésőbb december 7-én értesítjük!

Jelentkezés

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.