TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Az Astoriánál lévő East-West Business Center területe kétezer négyzetméterrel 22 ezer négyzetméterre bővült, a 10 millió eurós beruházás majdnem két évig tartott - hangzott el az irodaház bővítésének és átépítésének ismertetésén szerdán.

Budapest első A-kategóriás irodaházát a Skanska építtette 1991-ben, jelenlegi tulajdonosa a 400 millió euró tőkével rendelkező AIB Polonia Property Fund Lp ingatlan alap, amely Budapesten az Óbuda Gate irodaházat is birtokolja.

A bővítési munka azért húzódott majdnem két évig, mert a szellőző-hűtő-fűtő rendszert csak éjszaka, illetve hétvégeken cserélhették, a bérlők ugyanis mindvégig az épületben voltak.

A régi irodák bérleti díja havonta, négyzetméterenként 17 euró, az újaké 19-25 euró között van, az üzemeltetési költség fajlagosan 6,36 euró. Az épület irodáinak 80 százalékára már megkötötték a bérleti szerződést; a bérbeadást, valamint az üzemeltetést a Cushman and Wakefield végzi.

A tulajdonos AIB Polonia ingatlan alap 2003-ban jött létre, irodaházak, raktárak és üzletházak vannak a portfóliójában, illetve ilyen fejlesztéseket finanszíroz. A befektetések mintegy 80 százaléka Lengyelországban található. A 400 millió euró tőke jelentős része ír befektetőktől származik, de 10 millióval részesedik az AIB Capital Markets is. Utóbbi leányvállalata, az AIB PPM Sp z.o.o. kezeli az alapot.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.