<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p


			
		

Két új vezérigazgató-helyettest nevezett ki a Malév: Nemes Anikó a légitársaság értékesítési és marketingtevékenységét irányítja, Karim Makhlouf pedig a kereskedelmi tervezési vezérigazgató-helyettesi pozíciót tölti be.

A közlemény szerint a Malév a kereskedelmi területét az eredményesség érdekében még tavaly két kulcsfontosságú területre osztotta. Nemes Anikó 2008 közepe, a szervezet átalakítása óta tölti be a kereskedelmi és marketing vezérigazgató-helyettesi posztot, míg Karim Makhlouf kinevezése 2009. január 1-től szól.

Nemes Anikó 1992-óta dolgozik a Malévnél, 2002-től a Malév Express regionális leányvállalat ügyvezetője volt. Tapasztalatot szerzett stratégiai projektigazgatói munkakörben a fapados légitársasági üzemelés területén is. Rövid kitérőt követően 2005 májusában tért vissza a Malévhez, és vezette a oneworld csatlakozási tárgyalásokat a légitársaságnál.

Karim Makhlouf feladata a légitársaság árképzésének és a hálózattervezésének, valamint szövetségi és nemzetközi kapcsolatainak irányítása. A német szakember közel két éven át, 2008 januárjáig volt a Sky Europe kereskedelmi vezérigazgató-helyettese, előtte a Germanwings német légitársaságot alapító menedzsment csoport tagja volt. Korábban a TUI csoportnál hálózatfejlesztési igazgatóként dolgozott, és további nyolc évnyi menedzseri tapasztalatot szerzett a Lufthansánál.

További karrierhíreket az mfor.hu Egyről a kettőre rovatában talál.

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.